Ben je actief in B2B en heb je behoefte aan meer en betere business? 

Wie wil dat niet, meer business? Maar hoe doe je dat dan? Wij denken dat je vooral slimmer moet werken en niet per se meer of harder. 

Slimmer werken doe je door inzet van (hulp)middelen die jou helpen in het beter en sneller bereiken van je prospects en klanten en dat te combineren met een efficient ingerichte sales en marketing organisatie.

De expertise en ervaring van Optum Nova ligt in B2B en met name in de Hightech IT Sales. Deze industrie kenmerkt zich door vooruitstrevende methoden en technieken en is derhalve in meerdere branches van toegevoegde waarde.

Neem contact op
Nieuw product, nieuwe markt?

Ben je een startup, heb je een eerste product of dienst en een eerste klant? Of ben je een bestaande partij maar wil je een nieuw product naar de markt brengen? Of een nieuwe markt aanboren, lokaal of internationaal? Optum Nova helpt je met extra sales capaciteit om dit uit te voeren.

Capaciteit tekort?

Mis je (tijdelijk) capaciteit in je team en lukt het niet om een volledige bezetting snel te realiseren? Wij kunnen op interim basis je team versterken en op het moment dat je team weer op sterkte is, overdragen waardoor je voor continuiteit zorgt.

Opschalen noodzakelijk?

CRM en Marketing Automation helpen je om op grotere schaal een relevante dialoog met je klanten te kunnen voeren. Om dit succesvol in te zetten is het selecteren van een tool niet (alleen) de oplossing. Je sales en marketing processen moeten naadloos gaan passen om de extra mogelijkheden optimaal te gebruiken. Wij helpen je hierbij vanuit onze ervaring.

Sales team leiden/coachen?

Voor iedere organisatie speelt op een gegeven moment dat het sales team een extra boost kan gebruiken. Ingesleten routines die wellicht niet het meest effectief zijn, gebrek aan inspiratie en creativiteit. Optum Nova geeft die extra boost aan je team door het managen of coachen.

Klantinzicht verbeteren, meer sturing?

Vrijwel iedere organisatie gebruikt een vorm van CRM, of het nu een Rolodex is of een end-to-end SalesForce omgeving. Of je nu wilt beginnen met CRM of je bestaande CRM beter wilt benutten, Optum Nova helpt!