B2B SALES INTELLIGENCE

Werkelijk iedereen is bezig met het evalueren en inzetten van tools om Sales en Marketing sneller, beter en goedkoper te doen. Hierbij voert sinds de introductie van ChatGPT natuurlijk AI de boventoon. De inzet hiervan biedt ontegenzeggelijk grote voordelen. Maar zoals een gezegde luidt…’A fool with a tool is still a fool…’

In onze ervaring levert tooling zeker meerwaarde op maar is de som der delen vaak niet de verwachtte en gehoopte 1+1 = 3. Beter is om te bepalen wat de huidige processen zijn, welke knelpunten en potentiele verbeterpunten er zijn en vooral: waar wil je naartoe? Om te helpen bij het beantwoorden van deze vragen hebben we een programma ontwikkeld dat deze antwoorden levert:

INTAKE

Inzicht in waar je staat als organisatie met je sales- en marketingprocessen, welke stack je al gebruikt en wat redundantie, overlap en kosten en opbrengsten zijn. 

B2B SALES INTELLIGENCE ROADMAP

Een gedegen uitgewerkt advies welke verbetereringen te realiseren zijn waarbij je inzicht heb in propositie, mensen, processen, GTM en ja, tooling. 

B2B SALES INTELLIGENCE – GET IT DONE!

Naast een uitgewerkt advies helpen wij dit in praktijk te implementeren. Hiervoor bieden wij een uitgebreid netwerk van alle mogelijk benodigde disciplines, gecombineerd met een ervaren salesleider die het geheel in goede banen leidt. Succes verzekerd!

Afspraak

B2B SALES INTELLIGENCE

Een aantal organisaties gingen je voor en dragen met trots deze badge!

Kennismaken?

Ons Team

Onze kennis en ervaring maken het verschil! 100+ jaar ervaring in Hightech/IT Sales.

Eric Pijfers

Owner Optum Nova

Fabrice Polak

Owner Sales Motion

Evert Jan Bos

Owner Intelligent Apps