Data-Driven Sales Insights

Sales and Revenue Forecasts, Pipeline Analytics & Live Goal Tracking

Up-and-running in enkele minuten

dearlucy-b2b-sales-dashboard-1

Supercharge je SalesForce, HubSpot, Dynamics, Pipedrive of lime CRM

Voor smartphone, tablet, desktop en TV

Dear Lucy – Sales Dashboard voor B2B

Mis nooit meer een deal

Real-time inzicht en rapportages om je sales (verder) te boosten. 

De vinger aan de pols houden van je business wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor jou als Sales Manager, maar voor iedereen in je salesteam. 

Met een real-time inzicht haal je het ‘guesswork’ eruit, heb je inzicht in de performance, heb je een betere forecast en door de geautomatiseerde rapportages weet jij ieder moment of jij je  doelstellingen haalt, iedere dag van iedere maand.

Meer informatie
dearlucy-b2b-sales-dashboard-3

Hét Dashboard Voor B2B Sales

Met Dear Lucy leg je doelen vast, houd je de voortgang in de gaten en forecast je je omzet. Hierdoor ben jij er zeker van dat jij je doelstellingen haalt, zelfs op dagelijkse basis. Dear Lucy is zeer eenvoudig te implementeren en maakt optimaal gebruik van bestaande data in je CRM systeem (HubSpot, PipeDrive, Dynamics, SalesForce, lime).

dearlucy-b2b-dashboard-realtime-data

Real-time Data

Dear Lucy integreert met populaire software en ververst ieder uur om je te voorzien van real-time informatie over je business. Nooit meer  “guesswork”.

dearlucy-b2b-dashboard-userfriendly

Gebruiksvriendelijk

Dear Lucy is ontwikkeld voor zakelijk leiders en voor teams die met één klik toegang moeten hebben tot business informatie in real-time.  Simpel, snel en effectief.

Dashboards op alle schermen

Dear Lucy dashboards zijn ontworpen om gedeeld te worden en het moderne, responsieve ontwerp betekent dat ze feilloos werken op ieder schermformaat, van smartphones tot grote TV-schermen.

dearlucy-b2b-sales-dashboard-1

 Direct beschikbaar

Inrichten van Dear Lucy gaat anders dan je (hoogst)waarschijnlijk gewend bent…Je hoeft geen uren te spenderen om je KPI’s en rapporten te definiëren en te organiseren. Dear Lucy dashboards staan en functioneren binnen enkele minuten.

TOP MANAGEMENT & DE BOARD

Dear Lucy gebruikt data van je CRM en berekent alle belangrijke Salesperformance indicatoren in real-time. Interactieve drill-downs tonen meer details over bijvoorbeeld een overzicht van gewonnen deals deze maand. Live dashboards tonen doelstellingen en geven inzicht in de voortgang, alles in één overzicht. De live salesforecast wordt ieder uur ververst, gebaseerd op de pijplijn.

WEKELIJKSE & MAANDELIJKSE MEETINGS

Dear Lucy automatIseert salesrapportages en bespaart je daarmee veel tijd omdat deze wekelijkse en maandelijkse rapportages automatisch beschikbaar zijn. Doelstellingen en resultaat zijn altijd beschikbaar – alles in één overzicht. Live dashboards geven inzicht aan zowel managers als teamleden en functioneren daarbij als een dagelijkse tool en als input voor meetings met het salesteam.

MOBIELE DASHBOARDS

Dear Lucy werkt op smartphones en tablets en biedt daarmee “one-click” toegang tot real-time resultaat en sales forecast voor salesteams, presales en verder iedereen die regelmatig onderweg is.

TV-SCHERMEN OP KANTOOR

Deel belangrijke sales informatie op het kantoor en zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van de stand van zaken. Dit leidt tot een effectievere samenwerking in het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Optum Nova en Dear Lucy

Optum Nova is gecertificeerd businesspartner van Dear Lucy

FLEXIBLE CODE

De dashboards zijn beschikbaar in enkele minuten. Heb je behoefte aan meer details, andere KPI’s of speciale verzoeken voor dashboards, rapportages en finetuning dan helpen wij je er graag bij.

Implementatie
Het toevoegen van gebruikers en administrators en het geven van training. Het optimaliseren van de integratie met je CRM systeem.

Toevoegen of finetuning dashboards
De standaard dashboards kunnen aangepast worden en uitgebreid om precies datgene te tonen wat relevant is voor jouw organisatie.

Meer informatie
FLEXIBLE CODE

KPI’s
We helpen je je KPI’s (verder) te definiëren en helpen met het vastleggen ervan voor rapportage-doeleinden. Ook helpen we met het inrichten ervan per gebruikersgroep en per gebruiker.

Algemeen
Met onze ervaring in B2B Sales werken we met jou samen om je CRM en salesprocessen te implementeren en te optimaliseren. Daarnaast helpen we je een betere integratie tussen sales en marketing afdelingen te realiseren.


B2B Sales Intelligence
Dear Lucy is onderdeel van ons initiatief B2B Sales Intelligence.

Onze diensten

Meer informatie, een demo of een evaluatie versie?

Bel +31 651 808 798, mail naar dearlucy@optumnova.nl of laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

[]

Onze diensten

Voorwaarden voor dienstverlening zijn een actieve subscriptie voor Dear Lucy (Standard en Full) en minimaal één integratie met een bronsysteem (HubSpot, pipedrive, Dynamics, lime of SalesForce).

BASIC

€995,00

per month

  • Setup & Launch service
  • Introductie aan alle gebruikers (1-50)
  • Standaard training voor Administrators (1-10)
Aanvragen

FULL

Aanvragen

Voor jaar 1 

  • Alles van STANDARD plus:
  • Ieder kwartaal een review van de Dear Lucy inrichting
  • Review Salesproces, KPI’s (functioneel)
  • Support tijdens kantooruren
Aanvragen