Wat leveren we?

Een aantal zaken waar we goed in zijn: het combineren van sales ervaring, commerciële insteek, business ervaring en IT kennis. Dat levert de ideale combinatie voor jou als opdrachtgever om je Sales, je Salesteam en je CRM resultaat snel op een hoger plan te brengen.

interim Sales & Sales Management

Gepokt en gemazeld in Hightech IT Sales, dat is Optum Nova. Voor extra capaciteit, op een flexibele manier inzetbaar, om Jouw sales te verhogen.

Customer Relationship Management

CRM als systeem, vrijwel iedere organisatie maakt er gebruik van. Van schoenendoos met visite-kaartjes tot CRM in de Cloud met Artifical Intelligence, feit blijft dat je CRM een weerspiegeling van je business moet zijn.

Marketing Automation

Marketing Automation wordt al tijden door de grotere organisaties gebruikt en met succes. Marketing Automation is nu ook bereikbaar voor het MKB, van belang is of het bij je business past en winst oplevert.

B2B Sales Dashboarding

Realtime inzicht in je resultaat. Voor HubSpot, pipedrive en SalesForce gebruikers, op mobiel, tablet, desktop en TV.

Bedrijven waar we mee werken

Wat klanten vinden..

Eric heeft ons ondersteund bij het ontwikkelen en professionaliseren van business development. Door zijn rijke ervaring in IT en zijn transparante en doelgerichte benadering zijn wij in staat geweest om op korte termijn veel progressie te boeken.

Vincent Brouwer

AddVueConnect